Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ U40 - vår by, vår fremtid!

01.01.2020 blir kommunene Søgne, Songdalen og Kristiansand slått sammen til en ny og større kommune. På lik linje som bedrifter må kommuner, byer og bygder lage planer og strategier for en ønsket fremtid. Nå skal strategien for nye Kristiansand utarbeides, og vi vil ha deg med i prosessen!

Kristiansand skal være Norges beste kommune å bo og arbeide i, og det skal være en kommune vi alle kan være stolte av.

På denne samlingen skal du få høre hvordan Kristiansand planlegger for fremtiden samtidig som du skal kunne bidra til å fortelle hva som er viktig for deg.

Lukas Wedemeyer er 33 år og tysk statsviter som flyttet til Kristiansand i 2011 på grunn av jobbmulighetene. Han har jobbet i Kristiansand kommune som næring- og internasjonal rådgiver, og har blant annet jobbet med strategier for næringsutvikling, gjøre regionen attraktiv og tiltrekke og beholde kompetanse i regionen.
I den nye kommunen er han strategisjef, og kommer til U40 for å fortelle hvordan kommunen planlegger og legger strategier for å være en attraktiv kommune for bedrifter, befolkning og besøkende.

Maria Steinstø jobber i WSP Norge som planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for fremtiden.
Hun er ei engasjert dame fra Etne i Hordaland som dro til Sørlandet for å bli byggingeniør, dro videre til Oxford Brookes University for å ta master i Urban Design. Nå er det mange byer og tettsteder som drar nytte av hennes kunnskap.
På U40 skal hun inspirere og engasjere oss med å fortelle om sin drømmeby, og hva som må til for å skape den

Vi begynner med mingling og en matbit før programstart kl 17. Det vil bli både innlegg og workshop/innspillsrunder. Kvelden avsluttes i uformelle omgivelser på en av byens restauranter.

Vi håper du vil bli med å gi innspill på retningen byen skal utvikle seg i.