Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ U40 - ledelse

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Business Region Kristiansand ønsker å invitere til en ny nettverkskveld for unge ledere og unge med ambisjoner i næringslivet i regionen.
 

12.september får du mulighet til å få ny input og stifte nye bekjentskaper i Næringsforeningens lokaler kl 1700-1900.
Denne ettermiddagen er temaet ledelse, og vi skal få høre om ulike perspektiver ledelse, både selvledelse, personalledelse og vi får innblikk i viktige arbeidsrettsspørsmål som kan være gode både i lederskap, og i eget arbeidsforhold.

Kveldens foredragsholdere

Bernt Jørgen Strai, Personal- og org.direktør UiA.
Bernt Jørgen Stray er personal og organisasjonsdirektør på UiA. Han er utdannet jurist og har jobbet som advokat i NHO Mat og Drikke, Norsk Industri og har gitt juridisk bistand blant annet innenfor arbeidsrett til bedrifter i hele landet. Flere av regionens bedrifter har fått nyte godt av hans kompetanse, og de siste årene har han engasjert seg i det som skjer gjennom Universitet og som styremedlem i Næringsforeningen.

Han vil dele noen av sine erfaringer fra arbeidet med arbeidsgiverspørsmål og det å være personal og organisasjonsdirektør på en av landsdelens største institusjoner.

Vibeke H. Ruud, HR-leder Strai kjøkken. 
Vibeke har jobbet som leder størsteparten av sitt arbeidsliv, og har jobbet for flere kjente og sterke merkevarer som blant annet Flytoget, Dyreparken, Tusenfryd og SiA. I sin jobb som HR-leder på Strai Kjøkken har hun i dag totalansvaret for bedriftens HR-strategi, både på fabrikken og samtlige butikker. Hun har også alltid engasjert seg i ulike verv, styreverv og sitter blant annet som leder av styringsgruppen for Women in Business. Vibeke vil dele sine erfaringer og beste tips med oss, og håper dere vil sitte igjen med en økt bevissthet rundt egen lederrolle, nye tanker og motivasjon til å jobbe videre med deres egen utvikling i lederrollen.

«Hva kreves av fremtidens ledere?»

Fremtidens ledere står overfor helt nye krav enn tidligere. Som leder må du raskere kunne tilpasse deg nye situasjoner, ulike team og mennesketyper. Alt for mange bedrifter i dag lever etter innarbeidede rutiner og baserer hverdagen på «slik har vi alltid gjort det. Det fungerer ikke om man skal henge med i svingene. Vi står overfor en utvikling, og den blir mer kompleks og turbulent -vi beveger oss inn i nytt og ukjent terreng. Der hvor mange tidligere har gått i ferdig opptråkkede løyper, må veien bli til mens man går og av og til kommer man utfor en bratt bakke.

Kristin Klæboe er tidligere deltaker på kurset «Kreativ Ledelse og Coaching»  snakker om hvordan hun som deltaker på kurset fikk ny passion for yrket sitt, og fikk verktøy/lærte ulike teknikker som hun har hatt stor nytte av som leder og på det personlige plan.

På kurset «Kreativ Ledelse og coaching» som UiA tilbyr i samarbeid med CoachTeam lærer du deg teknikker og verktøy som gjør deg bedre rustet som leder. Les mer om kurset her:

https://www.uia.no/studieplaner/topic/DR-901-1

På denne U40-samlingen har du en unik mulighet til å vinne en gratis plass på dette kurset! Kurset har en verdi på 45 000,- og gir 15 studiepoeng.
(Reise til Metochi og pensumlitteratur må dekkes av vinneren)