Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ U40 - kommunikasjon

Sammen med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen ønsker vi å invitere til en ny nettverkskveld for unge ledere og unge med ambisjoner i næringslivet i Kristiansandsregionen. 
29.mai får du mulighet til å få ny input og stifte nye bekjentskaper i Næringsforeningens lokaler. 

Denne ettermiddagen er temaet kommunikasjon, og vi skal få belyst temaet fra ulike perspektiver. 

Maja Marum har jobbet med ulike former for kommunikasjon i sin karriere, blant annet som prosjektleder i Gevir kommunikasjon, digital rådgiver og tekstforfatter i Aptum kommunikasjon og som ansvarlig for kundekommunikasjon i NorgesEnergi. I tillegg har hun engasjert seg i Markedsføringsforeningen i Kristiansand, redaksjonsrådet til SPENN og flere av regionens festivaler. Nå er hun content manager i Hennig-Olsen Is og hun vil fortelle om strategisk storytelling, omdømmebygging og posisjonering i ulike kanaler. Du kan med andre ord få innspill til hvordan du kan kommunisere de gode historiene fra din bedrift. 

Kristian Thomassen er podcaster, fotograf, chat-botbygger og digital markedsfører. Han har også jobbet for Folk. og Schibsted Media Group, nå er han ansatt som leder medieplanning i Fundament kommunikasjon. Sosiale medier er i kontinuerlig utvikling, og siden Facebook lanserte for fullt i 2006 har mye skjedd. Veldig mye. Kristian snakker om trender innen sosiale medier, både hvor vi har vært og hvor vi er i ferd med å bevege oss. Hva blir din bedrifts viktigste kommunikasjonskanal i 2020? Lær en smart arbeidsmetodikk som kan gjøre deg rustet for fremtidens kommunikasjon.

Hva gjør du når journalisten ringer? Hvordan håndtere saker i media? Hva er interessante saker for media? Hvordan tenker de? Fædrelandsvennen kommer og vil dele deres tanker omkring kommunikasjon. 

Onsdag 29.mai
Kl 1700-1900 før turen går videre til Skybaren på Caledonien
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Dronningensgate 2
Enkel servering