Business Region
Kristiansand
Meny

/ U40

U40, nettverkskveld for unge ledere.

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Business Region Kristiansand ønsker velkommen til nettverkskveld for unge ledere og unge med ambisjoner i næringslivet i Kristiansandsregionen. Her får du mulighet til å skape relasjoner gjennom faglig og sosiale sammenkomster.

U40 skal bidra til at nettverksmedlemmene:

  • Etablerer kontakt og bygger relasjoner med hverandre
  • Blir kjent med bredden i Kristiansandsregionens næringsliv
  • Utvikles faglig og personlig gjennom inspirerende arrangementer

Vi inviterer til to møteplasser våren 2019 med første samling 13.februar i Næringsforeningens lokaler i Dronningensgate 2A.

På denne første nettverkssamlingen vil du bl.a treffe to av regionens dyktige unge ledere som vil dele av sine erfaringer. I tillegg blir det lagt opp til en workshop om hvordan denne arenaen kan være for å gi best mulig utbytte for målgruppen.

Program:

  • Næringsforeningen og Business Region Kristiansand ønsker velkommen
  • Lise Berntsen, Digital leder 07 media: «tørre og ta plass, si at man er god og vise at det ikke bare er alder og erfaring som gjør deg til et talent».
  • Aslak Andersen, Daglig leder Otera Infra AS, og årets unge leder 2018: «Aslaks lederfilosofi og et innlegg om de utfordringer han har møtt som ung leder».
  • Pause
  • Workshop

De som vil er invitert videre til Kombinat for å mingle utover kvelden

Vi håper dette kan bli en spennende og interessant arena og håper mange har lyst til å bidra til at det blir en nyttig møteplass. Vi ønsker at nettverket skal ha høy grad av involvering slik at det utvikler seg sammen med medlemmene.

Bakgrunnen for opprettelse av U40 er at et slikt nettverk er etterspurt blant de unge ambisiøse i regionen. Regionen har tidligere hatt et godt forum for unge ledere, vi har hentet frem historikken fra dette forumet, benyttet tilbakemeldinger etter SIKT konferansen og sendt ut en undersøkelse til et utvalg unge ledere. Denne informasjonen ligger til grunn når vi nå inviterer til U40s første nettverkskveld.

Arrangementet er gratis, men påmelding er bindende på grunn av bestilling av mat.