Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ Gründeruka åpning

I samarbeid med Aust- og Vest-Agder Fylkeskommune, Start UiA og Innoventus Sør inviterer vi til åpning av en fantastisk Gründeruke!

Åpningsarrangementet for Gründeruka Agder 2018 blir i en avslappet atmosfære hos CoWorx Kristiansand. Bli med for en kveld med musikk, gründerfokus, inspirerende talere og god mat. Alt er gratis, og det er et begrenset antall plasser, så meld deg på!

Benedicte Tynes leder oss gjennom en fortreffelig aften med hovedinnslag fra Elin Nørve, en fremadstormende ung leder fra Future Leaders Global. Øyvind Egaas Stenberg fra Aquasolis Global og Tor Hodne fra Viking Heat Engines forteller oss om hvordan de er med på å løse verdens bærekraftsutfordringer fra Sørlandet. Fylkesordførerne er også på besøk for å kaste glans over dem som står på for entreprenørskap, gründerskap, innovasjon og utvikling på vårt kjære Agder.

Det blir også magisk musikk fra Aslak Rossehaug, og anledning for alle til å bli med direkte ned til Slakter Sørensen for tapas og god stemning så lenge man skulle ønske.

Sted: CoWorx
Mandag 12.november
Tid: 1630--


Håper å se deg der. Du er hjertelig velkommen!