Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ Susanne Lende er ny næringsrådgiver

Business Region Kristiansand styrker rådgiverkorpset med Susanne Lende. Hun kommer fra rollen som leder for kommunikasjon og politikk i bistandsorganisasjonen CARE Norge, som arbeider for jenter og kvinners rettigheter.

– Lende har nøkkelkompetanse innen strategiutvikling, relasjonsbygging, posisjonering og næringsliv. Dette kommer til å komme godt med nå som Kristiansand virkelig skal settes på kartet som næringsvennlig region, sier Geir Askvik Haugum, Næringssjef i Kristiansand kommune. 

Vender tilbake til Sørlandet

Lende er utdannet journalist og har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Til Business Region Kristiansand bringer hun blant annet med seg bred erfaring som strategisk rådgiver for internasjonale industri- og næringslivsaktører i bærekraft og ESG-feltet. Hun har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen i Oslo i en årrekke og tidligere vært COO for kommunikasjons- og PR byrået Burson Cohn & Wolfes Oslo-kontor.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer og være med på alt det spennende som skjer innenfor fornybar næringslivsetablering på Sørlandet, forteller Lende, som flytter tilbake til Kristiansand etter nærmere tjue år i hovedstaden.   

Hun gikk inn i den nye stillingen som næringsrådgiver fra og med 02. januar 2023.