Business Region
Kristiansand
Meny

/ Sørlandet har mye spennende å by på

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Vi har funnet frem et knippe stillinger for deg som ønsker å være med på å utvikle landsdelen gjennom digitale og teknologiske løsninger og byutvikling.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) er statens myndighet for elektronisk kommunikasjon. Nkom har hovedkontor i Lillesand og har140 kompetente medarbeidere og nå ønsker de seg enda fler. Dersom du har utdanning innen et teknisk fagfelt og ønsker å være med på innføringen av 5G-teknologi, har Nkom flere spennende stillinger innen dette. Les mer om stillingene her.

Også Mechatronics Innovation Lab (MIL) ved Universitetet i Agder, campus Grimstad, søker teknologientusiaster som kan bidra til å utvikle virksomheten. Mechatronics Innovation Lab AS (MIL) er et nasjonalt senter for innovasjon, pilotering og teknologi-kvalifisering innen mekatronikk og andre nærliggende fagområder. MIL søker Labansvarlig for Digital Produksjon og Prototyping som gjennom å være aktiv deltaker i diskusjoner med kunder ser ett muligheter hvor teknologien innen maskinering, 3D printing og 3D scanning kan brukes til raskere kommersialisering, økt innovasjon eller økt verdi for kunden.  

Dersom du har IT bakgrunn, men ønsker å arbeide i grensesnittet mellom business og IT har Gard i Arendal ledig stilling som Technical Business analyst innen Digital service. Du vil i denne stillingen ha ansvar for kontinuerlig utvikling av viktige systemer. Gard har i mer enn 100 år vært verdensledende innen forsikring til sjøs og baserer seg på rederansvaret. Gard er også på utkikk etter en person som er systematisk, analytisk og flink med tall til stillingen som Business Analyst

Foto: Svein Tybakken, Kristiansand kommune

Foto: Svein Tybakken, Kristiansand kommune

Du trenger ikke å være ingeniør for å bidra til utvikling i Agder-regionen. Kristiansand Kommune søker rådgiver innen mobilitet- og transportplanlegging, som vil være ansatt i enheten for areal og transport.  Enheten skal bidra til en areal- og transportutvikling i tråd med kommunens målsettinger for klimagassutslipp og bærekraftig byutvikling. Stillingen vil ha en sentral oppgave med å videreutvikle Kristiansand som en ledende sykkelby, bidra i arbeidet med kommunens transportplanlegging og arbeidet med å endre befolkningens transportvaner.  

Kristiansand kommune søker videre etter miljørådgiver i fast stilling i enhet for Miljø og klima. Enheten har stort fokus på blant annet klima og bærekraft, lokal luftkvalitet, forurenset grunn og forsøpling. Stillingen som miljørådgiver vil ha et hovedansvar for arbeidet med oppfølging av avløp fra spredt bebyggelse. I tillegg vil det være aktuelt å jobbe med prosjekter som eksempelvis marin forsøpling, matsvinn og liknende.  

Det frister litt å bo midt i ferieparadiset?