Business Region
Kristiansand
Meny

/ Spennende muligheter på Sørlandet

Flere av Sørlandets veletablerte virksomheter søker nye medarbeidere. Dersom du ønsker å jobbe i Lillesand kommune, Norce, Fiven eller Henning Olsen har du nå muligheten.

Våre kolleger i Lillesand kommune søker enhetsleder innen næring og utvikling. Som enhetsleder er du en del av sektor for tekniske tjenester og jobber tett med flere av enhetene i kommunen og har ansvar for en stor andel av de politiske plansakene som fremmes til bystyret. I tillegg vil du blant annet få ansvar for sentrumsutvikling, næringsutvikling og oppgaver knyttet til klima og miljø. Les mer om stillingen her, og søk innen 13. September.  

Fiven er en veletablert virksomhet på Sørlandet og en ledende aktør innen produksjon av Silisiumkarbid med avdelinger i flere land. Fiven søker nå financial manager for deg med økonomi eller finansbakgrunn. Stillingen innebærer overordnet økonomiansvar for den største virksomheten i Fiven Group, samt utvikling og ledelse av selskapets økonomiteam. Les mer om stillingen her, og søk innen 17. September.  

 
En annen veletablert virksomhet er Norce, ett av Norges ledende uavhengige forskningsinstitutter med stor faglig bredde og sterke kunnskapsmiljøer. Norce leverer forskning og innovasjon innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi. Nå søker de en senioringeniør og en forsker/seniorforsker til spennende stillinger innen smart instrumentering industriell testing. Begge stillingene har søknadsfrist 6. september.  

Henning-Olsen Is er Norges største iskremprodusent, og søker nå en Content Manager til et ettårs vikariat i sin markedsavdeling i Kristiansand. Som Content Manager vil du jobbe med planlegging og produksjon av innhold og drift av sosiale medier. Stillingen fungerer som en kreativ og strategisk rådgiver for organisasjonen innen content marketing. Les mer om stillingen her, og søk innen 13. September.