Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ Møt Alice Leland Høye, ny næringsrådgiver

Alice Leland Høye har nettopp startet opp i jobben som næringsrådgiver for internasjonale prosjekter i Business Region Kristiansand. Hun bringer relevant kunnskap til torgs gjennom bred erfaring fra en rekke bransjer i inn- og utland. 

– Det er flott å kunne ønske velkommen til Alice Leland Høye. Hun skal blant annet jobbe med internasjonale prosjekter, sier næringssjef i Kristiansand, Geir Askvik Haugum. – Det at hun selv har jobbet internasjonalt og har stor faglig bredde fra flere bransjer vil være med å tilføre nyttig kompetanse inn i teamet vårt.  

Omfattende erfaring 

Leland Høye har en master i global utvikling og samfunnsplanlegging fra UiA og en bachelor i kommunikasjon fra samme universitet, i tillegg til økonomi og administrasjonsfag. 

Hun kommer til Business Region Kristiansand fra Strømmestiftelsen hvor hun har vært fagansvarlig for næringsliv og bærekraft de siste seks årene. Hun har også med seg fem års erfaring som senterleder for Lillesand senter og hun har vært prosjektleder i Mongolia for et markedsføringsprosjekt innen ullbransjen, for å nevne noe. 

– Jeg ser frem til å komme i gang i ny jobb, og gleder meg til å få ny og spennende erfaring fra en annen bransje, sier Leland Høye som ser ekstra frem til å bli kjent med de ulike næringsaktørene