Business Region
Kristiansand
Meny

/ Mange muligheter på Sørlandet

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Noen av Norges sterkeste merkevarer og fagmiljøer leter etter høyt kvalifisert arbeidskraft. Vi har funnet frem et knippe stillinger som er interessante for deg som er nyutdannet, for deg som vil jobbe innenfor IT, deg som ønsker lederansvar, de som er advokater/advokatfullmektige og psykologer/psykologspesialister.

Nyutdannet og klar for en traineestilling?

Det fins flere traineeordninger på Sørlandet og det nærmer seg søknadsfristen for to av de. Begge utlysningene har søknadsfrist i oktober og oppstart i henholdsvis mars, august og september 2020.

Trainee Sør er en veletablert traineeordning på Sørlandet. Traineene får mulighet til å jobbe i tre ulike virksomheter ila kontraktsperioden på halvannet år. På den måten får de rette kandidatene mulighet til å teste ut både offentlig og privat sektor, og benytte kunnskapen sin i ulike bransjer. Den rette kandidaten er åpen og nysgjerrig på bedriftene i landsdelen og har lyst til å bidra til utvikling. Sammen med dine medtraineer vil du få en unik karrierestart på Sørlandet. Det søkes etter traineer med mange ulike fagfelt så les mer og søk på stillingene innen 15.10.2019.

Elkem er på jakt etter fremtidens teknologieksperter som har passion for bærekraft, teknologi og kontinuerlig forbedring. Som trainee i Elkem vil du være bidragsyter i innovative prosjekter for å øke bærekraft og effektivitet i operasjonene i Elkems verk verden over. Traineeprogrammet går over 2 år og gir mulighet for å jobbe i samme konsern men i ulike byer og på ulike steder i verden. Elkem holder blant annet til i Kristiansand. Er dette spennende for deg bør du lese mer om stillingen og søke innen 20.10.2019.

Skatteetaten er på jakt etter en tech graduate, som er ett ettårig program. Programmet passer for deg som har en master innenfor teknologi og er klar for oppstart høsten 2020. Til Grimstad-kontoret er det ledig en stilling som utvikler, hvor du får jobbe med komponenter og løsninger Java, samt videreutvikle Skatteetatens sitt Java/Java Script miljø. Kan dette være relevant, les mer og søk innen 01.10.2019.

Er du klar for å kombinere det gode liv og en spennende karriere?
Photo: Adam Read, Visit Sørlandet

Er du klar for å kombinere det gode liv og en spennende karriere? Photo: Adam Read, Visit Sørlandet

Spennende muligheter i scale-up bedrifter i regionen 

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for tjenester og produkter innen personlig økonomi. Bytt.no startet i 2014 og opplever sterk vekst i alle vertikaler og lanserer nye tjenester og løsninger fortløpende. Bytt.no leter nå etter en sulten og ambisiøs digital markedsfører som nå er klar for en unik stilling i en unik bedrift. Ønsker du å arbeide i en rendyrket IT-bedrift innen fintech og insurtech som digger å løse problemer ved hjelp av ny teknologi? Les stillingsutlysningen og søk snarest!

Red Rock er et annet gründerselskap i vekst som har fokus på teknologiløsninger. Red Rock Marine er inne i en hektisk periodeog ser etter resurser innen fagområdene elektro/instrument, hydraulikk, styresystemer samt mekanisk konstruksjon og styrkeberegning. Så hvis du kan noe om kraner, løfteutstyr og offshore gangveier bør du lese utlysningen og søke innen 30.09.2019. 

Lyst til å ta del i et voksende IT-miljø på Sørlandet?

Bedriftene i regionen er opptatt av automatisering, robotisering og digitale løsninger. Dette er med på å gi grunnlag for spennende IT-stillinger på Sørlandet. Akkurat nå er Telenor Maritime i Arendal på jakt etter Chief Operation Officer som får  ansvaret for å utvikle en driftskultur som setter kunden først. Oljeteknologibedriften MHWirth skal ansette en ny Frontend utvikler og EVRY er på jakt etter både en Frontend-utvikler til Evry Public  og Backend-utvikler til Evry Public. Webstep opplever økt etterspørsel og er på utkikk etter NET, Java og UX designere, høres det spennende ut kan du søke her. Hvis VMware/VDI plattform drift kan være en passende tittel for deg kan Skatteetaten bli din nye arbeidsgiver. Hvis du vil bli en del av et miljø med kompetanse i verdensklasse innenfor visualisering, kan Rambøll være stedet for deg, ellers er Egde Consulting alltid på jakt etter de beste hodene. 

Ønsker du lederansvar?

Aquarama åpnet i mars 2013 og er et komplett aktivitetsanlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Nå jaktes det på en person som kan lede og videreutvikle Aquarama, og riktig kandidat er en samhandlingsorientert og kommersiell leder. Lederen vil ha en synlig rolle med ansvar for et viktig ressursanlegg for regionens innbyggere, og en attraksjon for turister. Les hele utlysningen her og send din søknad i dag!

Alloc er på jakt etter en ny administrerende direktør til fabrikken i Lyngdal. Den riktige kandidaten har ledererfaring og tillitsvekkende egenskaper som kan videreføre den gode utviklingen i Norge. Alloc i Lyngdal har 200 ansatte og har en økende omsetning på nærmere 700 MNOK og er Norges største produsent av og leverandør av laminatgulv. Hvis ud er klar for en utfordrende lederrolle med gode utviklingsmuligheter i en bransjeledende og internasjonalt orientert virksomhet bør du se nærmere på stillingsutlysningen innen 08.10.2019.  

Sparebanken Sør er en av landets største regionale sparebanker. Banken er en solid og selvstendig sparebank med kraft og ambisjoner og ser nå en tydelig endring i kundeadferd der fokuset på enkle og komplette digitale løsninger er økende. For å møte fremtiden trenger vi å styrke vårt utviklingsmiljø med flere erfarne teknologiressurser og er på jakt etter leder for applikasjonsforvaltning og drift. Har du høyere utdanning innen IKT og ønsker lederansvar, da bør du se nærmere på denne stillingen og søke snarlig. 

Er du klar for å stupe inn i nye muligheter på Sørlandet?
Photo: Anders Martinsen Fotografer

Er du klar for å stupe inn i nye muligheter på Sørlandet? Photo: Anders Martinsen Fotografer

Advokatfullmektig eller advokat?

Det er mange miljøer i regionen som ansetter jurister, advokatfullmektige og advokater. Alt fra offentlige aktører og private enkeltbedrifter som trenger kunnskapen i rådgivende stillinger for å ivareta juridiske spørsmål for egen organisasjon, men det er også flere mindre advokatfirma og store konsulenthus som bistår eksterne klienter innenfor alle fagområder. Nå er det fem av disse miljøene som trenger advokatfullmektige eller advokater.   

Deloitte Sørlandet søker en kollega som ønsker å inngå i Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer. På Sørlandet består avdelingen av ca 50 medarbeidere, hvorav fem er jurister. Hvis områdene skatt og avgift, transaksjoner, fast eiendom eller forretningsjus trigger deg bør du søke på stillingen innen 10.10.2019.

Advokatfirmae Tofte er på jakt etter flere advokater/advokatfullmektige med noe erfaring. Tofte advokatfirma har i dag 20 advokater/advokatfullmektige og utgjør det største advokatfirmaet på Sørlandet. De yter juridisk bistand og rådgiving til næringslivet, offentlige aktører og privatkunder. Søknadsfristen på deres stillinger er 25.09.2019.

Advokatfirmaet Kjær har fått økt oppdragsmengde samt ambisjoner om videre vekst gjør at de ønsker å styrke staben med ytterligere flere advokater og advokatfullmektige. Du kan lese mer om denne muligheten og søke her innen 30.09.2019.

Advokatfirma Wigemyr & Co søker nye medarbeidere som vil jobbe i et veletablert advokatfirma som betjenter næringsliv og privtapersoner innen alle fagfelt. Hvis du har et ønske om å jobbe med strafferett, familie- og barnerett bør du se nærmere på denne stillingsutlysningen og søke innen 25.09.2019.

Drangeland Advokatfirma har grunnet stor oppdragsmengde behov for advokat(er) eller advokatfullmektig(e) til kontoret i Lyngdal som ligger en time vest for Kristiansand. Kontoret har spesialfelt innenfor eiendom, jordskifte, odel, landbruk, håndverktjenester, entepriserett, boligreklamasjoner, kontrakt, arbeidsrett samt arv, familie og skifte. Treffer dette deg bør du se på utlysningen innen 01.10.2019.

Photo: Anders Martinsen Fotografer

Photo: Anders Martinsen Fotografer

Psykolog eller psykologspesialist?

Sørlandet sykehus er regionens største kompetansearbeidsplass, med over 7000 ansatte fordelt på lokasjonene Flekkefjord, Arendal og Kristiansand. Sykehuset leverer spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling, og er opptatt av å gi trygghet når vi trenger det mest. Nå er de på utkikk etter psykologspesialister eller psykologer innenfor flere disipliner og på ulike lokasjoner.

Til avdelingene i Aust-Agder er de nå på jakt etter to psykologer eller psykologspesialister. I Arendal er det avdeling for barn og unges psykiske helse (ABUP), familieklinikken, akutt ambulant team som trenger en ny medarbeider. Målgruppen for avdelingen er barn og ungdom under 18 år og deres familier, og tilbyr tjenester innenfor psykisk helsevern for barn og unge. Denne stillingen inngår i en vaktordning med øyeblikkelig hjelp. Hvis dette er interessant for deg søk på denne stillingen innen 22.09.2019. Distriktpsykiatrisk senter (DPS) Aust-Agder gir allmennpsykiatriske spesialisthelsetjenester til innbyggere over 18 år og deres familie. Hvis det kan være interessant må du søke på denne stillingen innen 29.09.2019.

I Kristiansand er det avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering som trenger en psykolog eller psykologspesialist til å arbeide med utredninger og behandlinger av pasienter med sykelig overvekt, muskel/skjelettlidelser eller lungerehabilitering. Her vil du jobbe i tverrfaglige team med overleger, fysioterapeuter, sykepleiere, psykiatere og klinisk ernæringsfysiologer. Er dette riktig fagfelt for deg må du søke på denne stillingen innen 29.09.2019.