Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ Lauknes ansatt som næringsrådgiver

Morten Lauknes er ansatt som næringsrådgiver i Business Region Kristiansand. Han har med seg omfattende erfaring fra en rekke bransjer og er allerede i full sving i sin nye rolle.   

– Vi er svært fornøyde med å få Morten Lauknes med på laget. Han vil hovedsakelig jobbe med næringsutviklingsprosjekter, og da særlig med vekt på internasjonale prosjekter, havvind og hydrogen, sier næringssjef i Kristiansand kommune, Geir Askvik Haugum. – Han legger til at Lauknes allerede har rukket å bidra godt inn i eksisterende prosjekter, og at resten av kollegiet i Business Region setter stor pris på den omfattende kompetansen han bringer med seg inn i teamet.  

Bred erfaring 

Lauknes har en Master i ledelse fra BI med hovedfokus på digital transformasjon og utvikling av sterke innovasjonskulturer, tjenesteutvikling og gjennomføring av nye forretningsmodeller. Han er sertifisert prestasjons-coach fra UiA og har en bachelor i sykepleie fra 2001.  

–  De siste tre årene har jeg jobbet som prosjektleder for digitalisering og eHelse i Kristiansand kommune. Dette blir en nyttig erfaring å ta med seg inn rollen for Business Region, sier Lauknes. Han har også erfaring fra kommunens integreringsarbeid der han var prosjektleder fra 2016– 2018. Morten tar også med seg verdifull erfaring fra flere år innen oljeservice som leder i NOV og flere år offshore. I tillegg har han omfattende erfaring fra undervisning, HMS-arbeid og opplæring av ledere i krisehåndtering og beredskap, og flere års erfaring som sykepleier i akuttmottak og i psykiatrien. 

På merittlisten sin har han også en seier i 71 grader nord.  

–  Dette begynner å bli noen år siden, smiler Lauknes men erfaringen fra 71 grader nord har lært meg at det er viktig å holde fokus, være motivert og ha troa. Da oppnår man også gode resultater.