Business Region
Kristiansand
Meny

/ Unike muligheter på Sørlandet

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Noen av Norges sterkeste merkevarer og fagmiljøer leter etter høyt kvalifisert arbeidskraft. Kanskje det er deg?

Kristiansandsregionen har en lang og stolt industritradisjon med sterke kompetansemiljøer blant annet innenfor offshore, drilling og IKT. Det er for tiden mange muligheter for deg som vil jobbe i store selskaper som opererer på det globale markedet innenfor energi og teknologi. Selskapene trenger høy kompetanse innnfor mange fagområder, men spesielt teknisk kompetanse og ledelse. 

MHWirth er et norskeid selskap som er en global leverandør av drillingløsninger. Selskapet har 1500 ansatte og er tilstede på fem kontinent og har kontorer i 12 land. MHWirth søker nå etter en Hydralic Designer, og har søknadsfrist 25.08.2019

Global Ocean Technology (GOT) er et spennende konsern i vektsfasen og har ambisjon om å bli en betydelig global leverandør av produkter, teknologi og teknisk service innenfor offshore energi og marin industri. Gjennom strategiske oppkjøp og organisk vekst bygger de opp tre divisjoner: marine, produkt og rigg. Nå er det en spennende mulighet som business controller ledig, en stilling som inngår i konsernets sentrale finansavdeling. GOT er på jakt etter en kandidat med høyere utdannelse innen øknomi, gjerne med erfaring som controller eller analytiker, men vurderer også særdeles dyktige nyutdannede med riktig faglig bakgrunn. Interessert? Les utlysningen og søk innen 25.08.2019

National Oilwell Varco (NOV) er en tilbyder av teknologi, utstyr og service til den globale olje og gassindustri. NOV er internasjonalt eid med hovedkontor i Houston, Texas, men har sitt norske hovedsete i Kristiansand. De er på utkikk etter medarbeidere på mange områder: prosjektledelse, prosjektingeniør, drilling operation, training instructor,  simulator software engineer og flere andre stillinger innenfor software eller i strukturavdelingen. Mulighetene er mange, og alle utlysningene finner du her

Den siste store virksomheten innenfor olje- og gass er Cameron. Cameron er et internasjonalt selskp og en del av Schlumberger, og er nå på jakt en ambisøs medarbeider som vil jobbe med neste generasjons pipehandling systems og en materialplanlegger som ønsker å jobbe med den beste teknologien. 

Instituttledere ved UiA

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter fordelt på to moderne campuser i Grimstad og Kristiansand. Universitetet er en viktig samfunnsaktør og har samskaping som felles visjon. Nå er det ledig to åremålsstillinger som instituttledere ved fakultet for teknologi og realfag med oppstart 01.01.2020. Som instituttleder vil du være ansvarlig for det faglige både når det kommer til utdanning og forskning, samt inngå i insituttets ledergruppe. Fakultet for teknologi og realfag har 370 ansatte fordelt på fire institutter og er lokalisert på begge campuser.  

Institutt for naturvitenskaplige fag har 49 vitenskapelige stillinger og tilbyr et bredt spekter av utdanninger på bachelor, master og doktorgradsnivå i tillegg til årstudium. Instituttet har i tillegg ansvar for undervisning i naturfag ved allmennlærer- og førskolelærerutdanningen. 
Instituttleder for naturvitenskaplige fag har arbeidssted Campus Kristiansand.
Søknad og mer informasjon om stillingen finner du herSøknadsfrist 15. august 2019.

Institutt for  informasjons og kommunikasjonsteknologi - IKT har et soild fagmiljø med 86 ansatte, og er ansvarlige for undervisning og forskning innen multimedia og informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Instituttet tilbyr undervisning på bachelor, master og doktogradsnivå og er utadretet med god kontakt med regionalt næringsliv. 
Instituttleder for informasjons og kommunikasjonsteknologi - IKT har arbeidssted campus Grimstad. 
Søknad og mer informasjon om stillingen finner du herSøknadsfrist 15.august 2019

Administrasjons- og økonomiansvarlig i Oxford Research

Ønsker du å jobbe i et nordisk analyseselskap som bidrar med kunnskap g slik at politiske og strategiske aktører kan få et godt grunnlag for sine beslutninger? Oxford Research er på jakt etter en dyktig administrasjons- og økonomiansvarlig. 
Søknad og mer info om stillingen finner du herSøknadsfrist 12. august 2019.

Rådgiver forretnings- og teknologiutvikling

Egde Consulting er Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. De har spesialisert seg innenfor virksomhetsutvikling, teknologi, rådgiving, utvikling og design. Det er over 70 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand og Grimstad. Egde Consulting brenner for å utvikle Sørlandet og gjør du det samme men i tillegg vil jobbe med forretningsutvikling eller teknologiutvikling må du lese mer her.