Business Region
Kristiansand
Meny

Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

Kommer snart! Denne siden er under konstruksjon.

/ Studenttrivsel

Prosjekt Studenttrivsel er et 3-årig samarbeidsprosjekt skapt for å øke trivsel hos studentene, og legge til rette for at at de velger å bli i regionen etter endt utdanning.

Prosjekt er et samarbeid mellom Kristiansand kommune, Grimstad kommune, Agder Fylkeskommune, Universitetet i Agder, Studentsamskipnaden i Agder og studentdemokratiene. Det inkluderer også næringslivet, kommunenes studentråd, høyskolene og fagskolen i Agder. Fra juni 2023 til mai 2026 arbeider prosjektet med tre hovedområder. Disse er trivsel, tilknytting til regionalt arbeidsliv og kommunikasjon. Hva dette kan være kan du se i figuren under: 

Prosjektets mål er å teste nye samarbeidsformer for å skape aktivitet som øker trivsel hos studentene, og skaper mulighetene for at de også velger å bli i regionen etter endt utdanning. 

Har du et innspill på hva som bør gjøres? Eller ønsker du å gjøre noe i regi av prosjektet? 

Er du en arbeidsgiver, fra en frivillig organisasjon, representerer en privat eller offentlig virksomhet, student eller ansatt ved en utdanningsinstitusjon, og er nysgjerrig på prosjektet med ønske om å koble seg på er det bare å ta kontakt. 

Innspill

Har du et innspill på hva som kan føre til økt trivsel, lokal tilhørighet og at aktivitet innen arbeidsliv eller kommunikasjon er du hjertelig velkommen til å sende innspill. Absolutt alle kan sende inn innspill. Enten anonymt eller med kontaktinfo for videre dialog: