Business Region Kristiansand
Rådhusgata 12
4611 Kristiansand

/ Om oss

I samarbeid med bedriftene i Agder bistår vi nyansatte internasjonale spesialistene og deres familiemedlemmer til å sikre en trygg og effektiv overgang til bo- og arbeidslivet i Norge.

Relocation Agder tjenester

  • Pre-visit
  • Søknader til Utlendingsdirektoratet (UDI) om opphold for både den ansatte og familien
  • Et praktisk Velkomst-møte
  • Registrering hos Politiet
  • Personnummer og skattekort hos Skatteetaten
  • Hjelp til å finne første bolig
  • Skoleplass/ barnehageplass
  • Rådgir ektefelle angående jobbsøk
  • Et sosialt møtested 6 ganger årlig: Secrets of Agder
  • Mange andre tjenester tilrettelegges for hver familie

Dersom din bedrift har behov for våre tjenester, ta kontakt med Birthe Helland. Telefonnummer: (+47) 930 89 188 


Vi ser frem til å bistå deg

Kontakt

Bilde av Om oss

Birthe Helland

(+47) 930 89 188
E-post

Bilde av Om oss

Solfrid O’Malley

(+47) 901 90 944
E-post

Bilde av Om oss

Neha Sharma

(+47) 405 64 511
E-post

/ Om våre partnere

Relocation Agder er stolte av å samarbeide med alle våre verdsatte partnere

Universitetet i Agder - UiA

På Universitetet i Agder samarbeider studenter og ansatte hver dag med både offentlige og private aktører for å finne løsninger som bringer verden litt fremover. Med campus både i Kristiansand og Grimstad, består UiA blant annet av 6 fakulteter og 23 institutter og har røtter som spenner over 190 år tilbake i tid.

Les mer

Sørlandet Sykehus

Sørlandet sykehus tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatikk, psykiatri og avhengighetsbehandling. Sykehusets fire hovedoppgaver er pasientbehandling, opplæring av pasienter og pårørende, forskning og utdanning av helsepersonell. Sørlandet sykehus har tre hovedsykehus i Sør-Norge, i Arendal, Kristiansand og Flekkefjord

Les mer

SLB

Med et globalt fotavtrykk i mer enn 100 land og ansatte som representerer nesten dobbelt så mange nasjonaliteter, jobber SLB Solutions med å innovere olje og gass, levere digitalt i skala, avkarbonisere industrier, utvikle og skalere nye energisystemer som akselererer energiomstillingen.

Les mer

HMH

HMH har produsert industriledende utstyr i mer enn 125 år, og skapt en av boreindustriens mest omfattende portefølje av produkter, systemer og tjenester for boring på land og til havs, undervanns- og landgruvedrift og konstruksjonsapplikasjoner.

Les mer

Noroff school of technology and digital media

Noroff tilbyr fremtidsrettede studier, som er praktiske og etterspurt av dagens arbeidsgivere. Visjonen «en verden der dagens utdanning møter morgendagens behov» møtes ved å tilby mennesker nødvendig kunnskap, ferdigheter og kompetanse i tett dialog med næringslivet samtidig som det fokuseres på god studentopplevelse.

Les mer

OSM Maritime Group

OSM Maritime Group er et ledende selskap innen skipsforvaltning, mannskap og maritime tjenester, som administrerer en mangfoldig flåte bestående av offshore- , tank-, tørr-/ lasteskip. OSM tilbyr i tillegg til disse kjernetjenestene, ytterligere like viktige maritime tjenester skreddersydd behov, og jobber tett med kunder og partnere for å sikre deres suksess.

Les mer

Gard

Gard forsikrer en betydelig del av den globale handelsflåten, tilbyr sine kunder og medlemmer omfattende forsikringsløsninger og rådgivning i den daglige drift eller i krisesituasjoner. Gard spiller en sentral rolle i fremtiden til den maritime industrien med sin strategi som fokuserer på en bærekraftig maritim utvikling.

Les mer

Morrow Batteries

Ved sin nye giga battericelle fabrikk i Sør-Norge, vil Morrow Batteries bygge et kostnadseffektivt produksjonssystem for battericeller med lavest mulig CO2-avtrykk og reduserte batterikostnader. Morrow bidrar til dette ved å smale sammen vitenskapelige problemløsere for å leverer batteriene vi trenger i dag og utvikler morgendagens batterier.

Les mer

Advantek Engineering AS

Gjennom flere kontor i Skandinavia og Sør Europa, utfører Advantek toppmoderne løsninger innen ingeniørtjenester for ledende selskap, i tillegg til prosjekt ledelse, innebygde systemer og programvareløsninger. Sammen med sine kunder skaper Advantek løsninger som digitaliserer, forenkler og effektiviserer.

Les mer

Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic Airways AS er et norsk flyselskap med hovedkontor i Arendal som ble lansert i mars 2021, et nytt langdistanseflyselskap som skal tilby rimelige billetter på transatlantiske ruter. Norse Atlantic Airways skal betjene det interkontinentale markedet med moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamlinere.

Les mer

Grimstad Kommune

Grimstad er en by og kommune i Agder fylke, og er den største landbrukskommunen i Sør-Norge. Kommunen er også vertskap for flere shipping- og offshorerelaterte selskaper, en aktiv kystfiskeflåte og flere internasjonale høyteknologifirmaer, inkludert IT- og telekombedrifter.

Les mer

Kilden

Kilden teater og konserthus i Kristiansand rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur. Nesten 200 000 publikummere opplever hvert år rundt 850 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerer ca. 260 årsverk og 25 nasjonaliteter.

Les mer

ReSiTec AS

ReSiTec tilbyr skreddersydde løsninger for alle typer industri som trenger å utvikle teknologi, produkter eller utstyr. Produksjonsanlegget spesialiseres på produksjon og raffinering av metall og mineraler. ReSiTec har bred erfaring innen prosessteknikk og håndtering av pulver- og flytende løsninger.

Les mer

3B Fiberglass Norway AS

Ledende utvikler og leverandør av glassfiberprodukter og teknologier for forsterkning av termoplastiske og herdeplastiske polymer, betjener hovedsakelig bilindustrien, vind industrien samt produkter inkorporert i ytelseskompositter, fra tre toppmoderne produksjonsanlegg i Norge, Belgia og India.

Les mer

Business Region Kristiansand

Inviterer næringsliv, akademia og offentlig sektor til samarbeid om felles prosjekter for næringsutvikling og vekst i regionen.​ Målet er å legge til rette for bærekraftig verdiskaping for næringsliv, besøkende og innbyggere. Business Region Kristiansand er også ansvarlig for Kristiansand kommunes interne næringsarbeid, som saksbehandling og analyse.

Les mer