Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

Testimonials from our partners

Relocation Agder er profesjonelle og vennlige – det er sånn de nye medarbeiderne våre beskriver sin opplevelse med dem! Vi er så fornøyde og takknemlige for smidigheten de tilbyr våre nye kolleger, og at de viser frem Sørlandet på best mulig måte.

Elisabeth Meidel

Director People & Culture/ Morrow Batteries

Våre ansatte forteller at Relocation er ekstremt hjelpsomme gjennom hele flytteprosessen. Mange av de er også svært fornøyde med «Secrets of Agder», som bidrar til de nyankomnes integrering i lokalmiljøet.

Anita Karlsen

NUC Director/ Noroff Kristiansand

Relocation er en stor støttespiller for oss. Den hjelpen og støtten som de gir med tanke på praktiske og sosiale utfordringer i et nytt miljø er til god hjelp for vår bedrift her lokalt.

Vibeke Zernichow

HR-manager/ SLB

Vårt samarbeid med Relocation Agder bidrar til en ryddig og effektiv registrerings- og søknadsprosess for arbeidsinnvandrere og deres familier i Agder

Pia Oline Lawrence

Seksjonsleder/ Agder Politidistrikt

Relocation er gull verdt- ekspeditte, serviceorienterte og effektive! De hjalp til med alt fra å skaffe bolig til å ordne bankkonto og oppholdstillatelse- og det avlastet meg enormt som leder.

Kirsten Gundersen

HR Rådgiver/ Sørlandet Sykehus HF

I en travel tid som oppstartsbedrift og som et gradvis ekspanderende selskap, hvor vi har funnet fantastiske kollegaer fra utlandet, har Relocation Agder vært en uunnværlig stor hjelp for oss i Norse Atlantic Airways. Vi og våre ansatte opplever trygghet og samlet sett en fantastisk oppfølging av både ansatte og deres familier både under søknadsprosesser og når de har ankommet både Arendal og Oslo. Så vi i Norse er veldig takknemlige for at Relocation Agder eksisterer og likeså for vårt gode samarbeid.

Tone Kristin Øverkil

Group People Office Manager/ Norse Atlantic Airways

Relocation Agder gir en upåklagelig service og kompetanse for oss som arbeidsgiver, men viktigst for våre nye medarbeidere som flytter til vår region. Våre nye kolleger kan komme til Agder i trygghet på at vi opptrer fullt ut i samsvar med gjeldende regelverk og helt i tråd med våre forretningsverdier.

No'omi-Ann Berge Acosta

HR Manager/ OSM Thome

Vi er veldig fornøyde med hjelpen Relocation Agder har gitt oss. Hele prosessen går knirkefritt, og kommunikasjonen var upåklagelig. Selv om våre ansatte ikke skulle flytte til Agder følte de seg veldig ivaretatt og følte de fikk hjelp med alt de trengte fra start til slutt. Jeg vil på det sterkeste anbefale å få bistand fra Relocation Agder, vår erfaring er nok et eksempel på at det lønner seg å be om hjelp når det trengs.

Ine Steinsland

Customer Support and Talent Acquisition/ Advantek Group

Det oppleves som trygt og godt for både oss som arbeidsgiver og den ansatte som flytter til Arendal og kunne benytte tjenestene fra Relocation Agder. De tilbyr en utrolig god service og hjelp med alt det praktiske arbeidet som følger med det og skulle flytte til et nytt land. En god start for tilflyttende til regionen vår.

Cathrine Frigstad

Senior HR Advisor/ Gard AS

Fra dagen dette utmerkede samarbeidet startet i 2019 har vi vært fornøyd med tjenestene, engasjementet og «hands on mentality» levert av Relocation Agder. Deres kombinasjon av profesjonalitet og vennlighet er unik! Og satt stor pris på både av at våre internasjonale medarbeidere som flytter til vår region for å jobbe for Universitetet i Agder, og at våre interne ansatte får så mye hjelp fra Relocation Agder. De tilbyr den aller beste servicen med alle typer registreringer, formaliteter og praktiske ting – fra begynnelsen av ansettelsesprosessen til de ansatte har kommet og begynt å jobbe her. Slik er det også for ektefeller og familier, noe som settes stor pris på og er en viktig faktor for at mange av våre ansatte velger å flytte hit. Alt i tråd med gjeldende lover og regler; vi kan alltid stole på at prosessen er pålitelig og sikker. Arrangementet ‘Secrets of Agder’ har også blitt verdsatt på grunn av nettverksbygging og sosialt samvær for spesielt vår internasjonale, og også for våre norske ansatte. Vi anbefaler absolutt Relocation Agder til alle i vår region som ansetter personell fra utlandet

Helene Braathen

Personal- og organisasjonsdirektør/ UiA Universitetet i Agder