Business Region
Kristiansand
Meny

/ E-Waves - Nettverk for E-handel

For å skape synergier, strategiske fordeler og økt lønnsomhet for de som driver i bransjen har vi etablert E-Waves - Nettverk for E-handel.

E-Waves – Nettverk for E-handel har som mål å skape bølger som driver e-handel bransjen fremover. Vi bygger et nettverk for bærekraftig og fremtidsrettet e-handel gjennom inspirerende samarbeid som gir synergier, unike strategiske fordeler, innovative løsninger og økt lønnsomhet. Målgruppen er bedrifter som driver egen nettbutikk i stor eller liten skala. Gjennom raushet, vilje til innovasjon og ved å inspirere hverandre kan vi skape fremtidens vinnere i e-handel. Høres dette spennende ut? Bli med i vår Facebook-gruppe! 

Business Region Kristiansand ved Børge Jomaas er prosjektleder for nettverket, som er støttet av Agder fylkeskommune og Sørlandets Kompetansefond. Styret i nettverket består av nøkkelpersoner fra næringen.

Styre valgt 2021: 

Nina Johannessen Naalsund, Stormberg
Kolbjørn Ertzeid, Brandsdal
Solgunn Jacobsen, Pictureit
Roger Mo, Elefun
Tor Arve Monan, Varodd
Lars Kristian Larsen, Larsen Puslespill

Tett på bedriftene! 

I disse videoene møter du noen av de fantastiske folka som driver i E-handelsbransjen på Sørlandet. Bli kjent med historiene bak suksessen og det brennende engasjementet som har ført dem fram.